‘Moussem Cities Teheran | Marjan Farsad’

4 Feb.'23
- 22:00

Na het optreden van Pouya Ehsaei, vervolledigt Marjan Farsad de muzikale avond van Moussem Cities Teheran in Bozar. Aan de hand van verrassende en kleurrijke illustraties en melodieën, presenteert de Iraanse kunstenares diepzinnige kunst van een sombere en indringende schoonheid. De in Teheran geboren singer-songwriter, illustratrice, animatrice en maatschappelijk activiste schrijft, componeert en tekent ver weg van haar vaderland. Ze omringt zich met zielsverwanten: zanger-gitarist Shervin Najafian en percussionist Yahya Alkhansa, die - net als zij - nostalgisch naar hun vaderland verlangen. In haar teksten hunkert ze naar een herwonnen vrijheid om niet in herinneringen, maar echt bij haar familie en vrienden te kunnen zijn. Bij Bozar presenteren Marjan Farsad en haar medemuzikanten nummers uit haar nieuwe EP Be Yadam én uit twee albums die ze zelf produceerde: White Tree en Blue Flowers.

▷▶︎▷ Wilt u uw plezier verdubbelen voor een heel klein prijsje?

Een combiticket waarmee u de twee concerten van de avond kunt bijwonen is te koop voor 30 euro, dat is een besparing van 12 euro!

Maak van de avond ook gebruik om Shekki Club te ontdekken: een gratis installatie waarin iedereen eigen muziek kan componeren met behulp van samples uit de traditionele en elektronische Iraanse muziek. Een avond boordevol muzikaal genot! 

Marjan Farsad
gitaar , zang
Shervin Najafian
back vocals , gitaar
Yahya Alkhansa
drums
Federico Bragetti
cello , elektrische bas
Luis Miguel Aguilar Mula
basklarinet , klarinet
Mohammad Ebadi
keys

Concerten

Tentoonstellingen

2 Feb. →
5 Maa.'23

Moussem Cities Teheran

Praktisch

Location

Zaal M

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Geluidsniveau

Niveau 2 ≤ 95 db

Tarieven

Standaard

16 - 24 -

< 30 jaar

10 - 12 -

VT-kaart

10 - 12 -

EU Disability card

10 - 12 -