‘NAW Pop-Up Fashion’

27 → 29
Mei'22

Afropolitan fashion, design en lifestyle blijven de wereld inspireren. Het Afropolitan Festival werkt opnieuw samen met zijn favoriete partner: New African Wave (NAW). Samen verwelkomen ze jou in een fashion pop-up vol ontdekkingen en sensaties. Onder de hoede van Siré Kaba, inspirerende kracht achter het ethische kledingmerk Erratum Fashion en hoofd van New African Wave (NAW), nemen een twaalftal Afro-Belgische en andere talenten je drie dagen op sleeptouw in hun wereld vol kruisbestuivingen en ontmoetingen.
Een heuse reis voor de vijf zintuigen: modeaccessoires, eigentijdse juwelen met Berberse en Afrofuturistische invloeden, een merk van memory shirts die het verleden en het heden verenigen ... Daarnaast zijn er de illustraties van Black Girl Magic, decoratieve interieurobjecten en zelfs proeverijen van chocoladeachtige en kruidige smaken. Voor durvers! 
En dat is nog maar een greep uit de uitzonderlijke producten die je 3 dagen lang kan komen ontdekken. Liefhebbers van mode, design, food en lifestyle: maak kennis met de new afropolitan way! Je vindt er: Berberism, Inconnu, Dorcas Creates, Galago, Anaid Moh, Banx Couture, Yaas, KariKemité, Les piments de Fati, Librairie Ici Sont Les Lions en Erratum Fashion
Siré Kaba organiseert op 28.05.2022 een Fashion Performance na afloop van de film The Ones Who Keep Walking
Op zondag 29 mei geeft NAW in het kader van het festival ook twee workshops voor kinderen: 
-    workshop gepersonaliseerde tasjes maken rond het thema 'woman power' (toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar).
-    weefatelier (vanaf 8 jaar).

Performances

Concerten

Films

Lezingen & Debatten

Maatschappij & actualiteit

Performance

Art Talk

26 → 29
Mei'22

Afropolitan Festival 2022

Praktisch

Location

Hortahal

Ravensteinstraat 23 1000 Brussel

Taal

  • Engels Frans Nederlands