Millenium International Documentary Film Festival

‘NEWTOPIA - Audun Amundsen’

27 Maa.'20
- 19:30

CINEMA

Opening Night Millenium Film Festival

Omwille van de veiligheidsmaatregelen die de Minister-President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest opgelegd heeft rond het coronavirus (Covid-19), vindt deze show niet plaats, terugbetaling of tegoedbon via dit formulier aanvragen.


BOZAR geeft u de mogelijkheid om het bedrag van het ticket dat u kocht voor het geannuleerde event te gebruiken om rechtstreeks de getroffen freelance medewerkers (artiesten, gidsen, technici…) te ondersteunen en uw solidariteit te delen.  #solidarity-ticket

 

Het Millenium Festival zal deze film tijdens zijn twaalfde editie tonen, lopende van 23 september tot 01 oktober 2020.

De onwaarschijnlijke vriendschap tussen sjamaan Aman Paska en de regisseur leidt tot een epische reis van de Indonesische jungle naar de bruisende moderniteit van Jakarta. Over een periode van meer dan vijftien jaar legt Amundsen een historische verschuiving in het wereldbeeld vast. De film werpt enkele verbijsterende vragen op over hoe we onze toekomst moeten vormen.

Audun Amundsen is een Noorse filmmaker, ontdekkingsreiziger en videomaker. Hij reisde vele jaren lang de wereld rond en liet zich onderdompelen in een brede waaier aan culturen. In de periode die hij in Indonesië doorbracht, leerde hij via het Indonesisch de gesproken taal van de Mentawai, een plaatselijke stam. Zijn debuutdocumentaire Newtopia ging in februari 2020 in première. 

Praktisch

Location

Zaal M

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL