Bozar
Arty Farty Brussels

‘Nuits Sonores & European Lab Brussels’

12 → 16
Okt.'22

Which part of the brain makes you dance?

Bozar en Arty Farty Brussels stellen je voor de vijfde maal Nuits sonores & European Lab Brussels voor. Opnieuw gaat het om een geëngageerde, avontuurlijke en feestelijk editie, maar nog altijd trouw aan het opzet: de verschillende gemeenschappen verenigen en de structuren, persoonlijkheden en artiesten van de dynamische en kosmopolitische Brusselse scene samenbrengen! 

Naast LaVallée, C12 en – voor het eerst – Reset strijkt het festival-forum ook weer neer in Bozar, met een vijfdaags programma vol concerten, ontmoetingen en debatten. De muzikale programmatie blaakt van ambitie, met grote namen als Nils Frahm, Binker & Moses of Jeff Mills, maar ook ontdekkingen zoals het eclectisch, tegelijk traditioneel en futuristisch universum van ESINAM, of de louterende en overrompelende polyfonie van Marina Herlop.

Het European Lab forum keert terug naar Brussel, de Europese hoofdstad, waar het opnieuw het woord geeft aan een nieuwe generatieactivisten, demonstranten en projectleiders, alsook culturele, media- en democratische actoren. Als opener van deze editie presenteert European Lab een lezing over de Oekraïense elektronische muziekscene, gevolgd door een dag vol workshops en debatten rond onafhankelijke media

Praktisch

Location

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten

Ravensteinstraat 23 1000 Brussel

Geluidsniveau

Niveau 3 ≤ 100 db. Gratis oordopjes.