MANDJi

‘OLADÉ’

11 Okt.'19
- 20:30

LIVE MUSIC SHOWCASE

Singer-songwriter OLADÉ begint aan een solocarrière. Maar ze heeft al een pak internationale ervaring, als een van de drie zangeressen van Trio Teriba, de groep waar ze vijftien jaar deel van heeft uitgemaakt. Samen met haar muzikanten stelt ze haar eerste soloproject voor, gezongen in het Fon (de taal van haar geboorteland Benin). Voor haar project combineert ze de artistieke rijpheid die ze doorheen de jaren heeft verworven met traditionele ritmes uit haar land en klanken uit andere contreien. Dit concert is een coproductie van MANDJi en BOZAR.
 
MANDJi is een Belgische vereniging die al 10 jaar lang in Afrika artiesten en muzikanten begeleidt en steunt via allerlei activiteiten (masterclasses, workshops…). MANDJI organiseert ook culturele evenementen in België zodat het publiek en professionals uit de culturele wereld (journalisten, managers, labels…) kunnen kennismaken met nieuwe muziekprojecten en nieuwe talenten die een band hebben met Afrika.

Onderdeel van de samenwerking in het kader van het FORUM-programma tussen het Afrikamuseum en het Afrika Museum & BOZAR, gefinancierd door de Belgische Ontwikkelingssamenwerking.
 

Now →
31 Dec.'22

Afropolitan Forum

Praktisch

Location

Bertouille Rotonde

Ravensteinstraat 23 1000 Brussel