‘Onder de Braziliaanse zon met Maria Helena Schoeps & Morena Brindisi (Intersongs)’

6 Juni'21
- 17:00

Intersongs is een muzikaal project dat mensen met verschillende achtergronden - uit koren, verenigingen, scholen en jeugdcentra - samenbrengt. Tijdens de workshops ontmoeten ze elkaar, zingen ze samen en delen ze met elkaar de verhalen, de esthetiek en de culturen die hen gevormd hebben. Voor deze participatieve workshop in het kader van Singing Brussels, die plaatsvindt in het Huis van Culturen in Molenbeek, nemen Maria Helena Shoeps en Morena Brindisi je mee op een ontdekkingstocht langs Braziliaanse liederen en ritmes, via meerstemmige arrangementen en begeleiding in de vorm van lichaamspercussie. Iedereen is welkom!

Intersongs is een project rond interculturele en vocale ontmoeting, gesteund door het Cultureel Centrum Jacques Franck en de ‘Service public francophone bruxellois’(SPFB) in de context van sociale cohesie.

Vocale muziek

10 mei →
6 Juni'21

Singing Brussels

Praktisch

Location

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek

Mommaertsstraat 4 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Taal

  • Frans

Geluidsniveau

Niveau 1 ≤ 85 db

Inschrijven verplicht.
Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de geldende coronamaatregelen, in openlucht en met zitplaatsen. Deelnemers moeten tijdens de hele activiteit een mondmasker dragen. Denk eraan om bij slecht weer regenkleding of een paraplu mee te nemen.