‘SHEL(L)TER’

8 Nov.'20

BIG BANG BULLE 2020

Vanaf 7 jaar oud

Door de nieuwe maatregelen in verband met COVID-19 kan dit evenement jammer genoeg niet plaatsvinden. Als jeal een ticket voor dit evenement hebt gekocht, 

dan vind je hier alle nodige informatie​​​​​​​

Op een nacht spoelt een jongen zonder herinneringen aan op de branding. Via de ontmoetingen op het strand leert hij de regels van het spel. Of leren de anderen nog het meest van hem?

Zodra de lichten doven word je ondergedompeld in een zintuiglijke wereld waar nu eens de muziek, dan weer film of tekst je gidst doorheen de gevoels- en belevingswereld van het bijzondere aanspoelkind. Samen met hem delen we de verwondering om alles voor het eerst te ontdekken en worden we deelgenoot van zijn ontmoetingen met kleurrijke figuren op het strand.

SHEL(L)TER is een modern sprookje voor het hoofd en hart met thema’s als ‘anders zijn’, naastenliefde en eigenwaarde. Over wat het betekent om kind maar ook simpelweg mens te zijn, maar vooral ook over het universele verlangen naar bescherming, een thuis, ‘to belong’.

Meer info​​​​​​​

CREDITS – VOORSTELLING

NATHALIE TEIRLINCK regie & tekst LIESA VAN DER AA & JON BIRDSONG compositie MARIE SZERSNOVICZ decor VANESSA EVRARD kostuums LIESA VAN DER AA of JUSTINE BOURGEUS (vanaf 2021) & SPIRAL CONSORT (BERT BERNAERTS, JON BIRDSONG, TOBE WOUTERS of NIELS VANHEERTUM, GREGORY VAN SEGHBROECK) muzikale uitvoering SANDER SALDEN lichtontwerp BOB HERMANS geluidsontwerp 

Een productie van Zonzo Compagnie en hetpaleis, in coproductie met Cultura Nova. Met de steun van Vlaanderen en met dank aan het Aquarium-Museum van Luik. Deze voorstelling wordt gerealiseerd met steun verkregen via Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid, Tax Shelter fondsenwerving: Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius/Isabelle Molhant.  

Praktisch

Location

Square - Brussels Meeting Centre

Glass EntranceKunstbergstraatB-1000 Brussel 1000 Bruxelles

Publiek

Met kinderen en jongeren

Tarief : 8€

Talen : 11:45 FR / 15:00 NL 

Plaats : Square Brussel (ingang via kubus)