Zonzo compagnie

‘BIG BANG Bubbel 2020’

8 Nov.'20
- 10:30

Avontuurlijk muziekfestival voor een jong publiek

Vanaf 6 jaar oud

Door de nieuwe maatregelen in verband met COVID-19 kan dit evenement jammer genoeg niet plaatsvinden. Als jeal een ticket voor dit evenement hebt gekocht, 

dan vind je hier alle nodige informatie

 

BIG BANG is een feestelijke ode aan avontuurlijke muziek en kunst voor jonge oren. Via een muzikaal parcours trek je met je kinderen langs interactieve klankinstallaties, muziekvoorstellingen en miniconcertjes.

 

Bubbels van 5, bubbels van 10... De leukste bubbel van het najaar wordt de BIG BANG Bubbel! Kom naar BOZAR en vergaap je aan zee, strand en giga schelpen in SHEL(L)TER (7+). Of droom weg bij de prachtige muziek van barokcomponist Henry Purcell in de nieuwe productie HUSH (6+).

 

BIG BANG Festival zou dit jaar 25 kaarsjes uitblazen, maar Corona gooit stevig roet in het eten. We zagen ons helaas genoodzaakt het programma flink af te slanken. En dat verjaardagsfeest, dat hopen we in het najaar van 2021 samen met jullie te vieren!

 

/// PROGRAMMA ///

- Hush : 13:30 / 16:30 (50')

- Shel(l)ter : 11:45 (FR) / 15:00 (NL) (60')

Winnaar van de EFFE award als beste en meest innovatieve festival van Europa. Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met BOZAR - met de steun van Klara, Vlieg, Gezinsbond, Vlaanderen en het Creative Europe Programme van de Europese Unie.​​​​​​​​​​​​​​ Meer info over BIG BANG Festival op www.bigbangfestival.eu 

Praktisch

Location

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten

Tarieven

- Hush : 8€

- Shel(l)ter : 8€

Talen

- Hush : voor iedereen

- Shel(l)ter : FR (ochtend) / NL (namiddag)

Op reservatie

Opgelet : omwille van de zaalcapaciteit zal Shel(l)ter in Square Brussel plaatsvinden en niet in het Paleis voor Schone Kunsten.

 

Coproductie

Steun