Bozar
Royal Academy of Arts, London

‘SOLD OUT - David Hockney: De komst van de lente, Normandië, 2020’

8 Okt.'21 →
23 Jan.'22

David Hockney: De Komst van de Lente, Normandië , 2020, gepresenteerd in samenwerking met de Royal Academy of Arts, Londen, bestaat uit een reeks hedendaagse werken van de nu 84-jarige kunstenaar. Vanuit Normandië ‘schilderde’ hij op zijn Ipad het verloop van de lente tijdens de eerste lockdown. De kleurrijke schilderingen van de natuurpracht herinneren ons eraan dat we ook in deze verwarrende tijden van het leven moeten houden: “Do remember they can’t cancel the spring”. De serie van 116 werken wordt geprint op hoogkwalitatief papier en integraal tentoongesteld in het Paleis voor Schone Kunsten.

Tentoonstellingen

2021-2022

SOLD OUT - David Hockney

Groepsbezoeken en rondleidingen

Groepsbezoeken en rondleidingen →

Praktisch

Location

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Je bent verplicht een mondmasker (iedereen vanaf 6 jaar) te dragen en een Covid Safe Ticket ((iedereen vanaf 16 jaar) te hebben voor al onze tentoonstellingen, inclusief schoolbezoeken. Meer info op deze pagina. 

 

museumPASSmusées

Wanneer je een ticket koopt met je museumPASSmusées, hoef je vanaf 3 december niet meer langs Bozar Tickets te gaan. Je krijgt direct een geldig e-ticket in je mailbox waarmee je (samen met je museumpas) langs de hoofdingang van Bozar direct naar de tentoonstelling kan gaan.