‘Walk With Me - Shahin Mohammad’

14 Feb.'21
- 15:00

Online

Onze tentoonstellingen zijn momenteel open maar enkel voor individuele bezoekers. Het bezoek ter plaatse met Shahin Mohammad wordt geannuleerd, maar zal worden vervangen door een online alternatief. Meer informatie volgt binnenkort.In de reeks Walk With Me neemt een gastspreker van buiten de museummuren je mee op een persoonlijke wandeling door de tentoonstelling. Niet zomaar een rondleiding dus, maar een tocht met een persoonlijk verhaal rond thema’s als gender, religie, culturele identiteit en seksuele oriëntatie. Soms subtiel, vaak radicaal, altijd interessant. 

Als gebarentaalgids en verhalenverteller beschouwt Shahin Mohammad zichzelf als een intersectionele feministische activiste: vanuit die optiek vecht ze tegen racisme, seksisme, audisme en sociale discriminatie, "voor echte gelijkheid". Het is een constante strijd voor deze handifeministische, dekolonialistische, antiracistische en ecologische activiste die zich inzet voor een sterk politiek engagement binnen ECOLO-Groen en de associatieve wereld.

Rondleidingen

Individueel

2023-2024

Walk With Me

Praktisch

Location

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten

Ravensteinstraat 23 1000 Brussel

​​​​​​​​​​​​​​Taal: Frans + ondersteund door de Franstalige Belgische Gebarentaal (LSFB)

Welkom aan Dove personen die de Franstalige Belgische Gebarentaal niet goed beheersen, aan slechthorenden en horenden (die al dan niet de gebarentaal aan het leren zijn).