‘When Business meets Art - Thierry Dubrunfaut’

1 Maa. →
1 Okt.'20

(MOMENTEEL GESLOTEN)

Ter gelegenheid van 125 jaar VBO in 2020 staat het economische weefsel van ons land centraal in deze tentoonstelling. Thierry Dubrunfaut, een opmerkelijke fotograaf, toont een ander beeld van de industrie, de handel, de architectuur, de diensten en de bouwsector. De esthetische en grafische aanpak van deze kunstenaar transformeert industriële sites door hen een onvermoede schoonheid te geven.

Typisch voor Thierry Dubrunfaut is dat hij alle instellingen bij de opname zelf regelt. Effecten zoals superpositie, soft focus, filé enz. komen niet tot stand door retouches met de computer. Het cliché, het moment van de opname … ze zijn heilig voor de fotograaf. Hij wil de menselijke activiteit vieren met een origineel beeld, dat wordt ingeperkt door de camera-instellingen, het licht, de belichting, enz.
​​​​​​​
Ontdek de 36 beelden van de expo helemaal op uw manier, laat u leiden door uw verbeelding, laat elk cliché zijn verhaal vertellen … Want wanneer bedrijfsleven en kunst elkaar ontmoeten, dan laat dat niemand onberoerd …

Praktisch

Location

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten

Ravensteinstraat 23 1000 Brussel