Bozar
Arty Farty Brussels

‘Workshop Apotome, by Khyam Allami’

7 Okt.'21
- 15:30

In deze workshop exploreert Khyam Allami onderwerpen rond tuning en de overgeleverde vooroordelen van de muziektechnologie via zijn samenwerkingsproject Apotome met creative studio Counterpoint. Hij zal een uiteenzetting geven over tuning en de onderdrukte mogelijkheden ervan, de problematiek van muziektechnologieën en een praktische introductie tot het gebruik van de software Leimma en Apotome. Deelnemers worden uitgenodigd om hun eigen gepersonaliseerd tuningsysteem te ontwerpen en om generatieve muziek te creëren en te gebruiken in een geïmproviseerde groepsperformance.

•    Minimumvereisten: deelnemers moeten hun laptop meebrengen met de laatste versie van Chrome browser, een hoofdtelefoon en een tape measure.
•    Bijkomende vereisten: deelnemers brengen bij voorkeur een geluidskaart mee met een MIDI input (5-pins) en/of een hardware synthesizer (met MIDI input indien zonder geluidskaart) of een klein one-voice modular synth-systeem (met MIDI input). Software synths op een laptop met output via de geluidskaart zijn ook een mogelijkheid.

Concerten

Elektronische Muziek

Festival

6 → 10
Okt.'21

Nuits Sonores & European Lab Brussels

Praktisch

Location

Receptiesalon

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Taal

  • Frans

Tarieven

Inschrijving / Inscription

0 -