Gepubliceerd op

Ben jij de volgende die geniet van virtuele realiteit bij jou thuis?

Win één van de 30 gratis Bozar VR TO GO sets (huur/levering inbegrepen) op 15,16 & 17 Okt.’21.

Bozar biedt met het innovatieve concept VR TO GO voor het eerst ook virtuele realiteit die je mag meenemen. Het concept is bedacht in Canada en een succes in Montreal en Parijs.

Met de alles-in-een-headset van Bozar VR TO GO beleef je in het comfort van je eigen woonkamer adembenemende, vervreemdende en ontroerende ervaringen, met het gezin, met vrienden of in je eentje. Je reserveert een VR- headset bij Bozar VR TO GO en krijgt die vervolgens thuis bezorgd of komt hem ophalen bij Bozar, inclusief 11 films.

Tijdens de 3 dagen van het I Love Science Festival (15, 16, 17 oktober), met de steun van Innoviris en Visit.Brussels, zal de Bozar VR TO GO-ervaring gratis worden aangeboden aan het publiek.

Wees een van de eerste 30 om een gratis Bozar VR TO GO headset te krijgen voor 24 uur (waarde €52). Je krijgt een gratis levering van de headset, heen en terug (enkel mogelijk in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest).

In de praktijk ? Boek je gratis VR TO GO pack via deze link. Om je reservatie voor Bozar VR TO GO af te ronden, dien je een aanbetaling van €250 te doen. Deze waarborg krijg je terug nadat de headset in oorspronkelijke staat bij Bozar/leveringsdienst is terugbezorgd.

Bozar VR TO GO loopt na het I Love Science Festival door, van 19 Oktober tot 8 November 2021, maar dan onder een betalende vorm.
Info & tickets

 

‘Met VR TO GO deconstrueert Bozar de grenzen van de culturele instelling en brengt virtual reality bij de Brusselaars thuis! Om de artistieke ervaring te openen en nieuwe vormen te geven, neemt VR TO GO het publiek mee naar droomachtige, mysterieuze en soms onttoverde werelden’.

Laure Hendrickx, New Audiovisual Narratives (TV series, Digital, VR) – Bozar Films

In samenwerking met Centre Phi in Montréal