Gepubliceerd op

Laure Stehlin: La voix qui libère la voie

Hoe kunnen klanken helpen om ons verstoorde evenwicht te herstellen? In deze video toont Laure Stehlin hoe het beoefenen van klankyoga een weldadig effect heeft op onze gezondheid en op ons welzijn.

Singing Brussels

Dit artikel kadert in

Singing Brussels Live Streaming & Talks

Volgens Laure Stehlin kan de harmonie tussen de verschillende dimensies van ons wezen om vele redenen verstoord zijn. De muzikante en kunstenares beleefde iets bijzonder pijnlijks en die ervaring heeft haar ertoe aangezet een nieuwe manier te vinden om zichzelf te genezen via helende klanken. Hoe kunnen klanken helpen om ons verstoorde evenwicht te herstellen? Kunnen ze helpen om onze weg in het leven te vinden? In deze video toont Laure Stehlin hoe het beoefenen van klankyoga een weldadig effect heeft op onze gezondheid en op ons welzijn.

Talk live gestreamd op deze pagina op 19 mei om 12u. De video blijft ook na deze live te zien op YouTube.

Laure Stehlin is gespecialiseerd in sound healing. Na haar opleiding maakte ze kennis met de heilige gezangen van de Vedische traditie en verdiepte ze zich in zang en klankyoga. Behalve professioneel fluitiste is ze ook een creatieve geest en een veelzijdige artieste. Ze studeerde dwarsfluit aan het Conservatorium van Straatsburg en traverso bij Barthold Kuijken aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Laure Stehlin speelt bij het ensemble Musiques Nouvelles waarmee ze onlangs het album New Shamanic Music (Cypres) heeft opgenomen. Ze begeleidt stages en geeft workshops en conferenties in haar eigen centrum, l’Espace Vibrations.