Orgue et Salle Henry Le Boeuf

Legaten & Donaties

#TogetherBozar

Sluit u aan bij de beschermleden die sinds 1928 de uitzonderlijke ontwikkeling van het Paleis voor Schone Kunsten door de generaties heen hebben mogelijk gemaakt en ondersteund.

Uw steun stelt ons in staat:

  • De excellentie te bieden van een multidisciplinair artistiek programma (live en digitaal) met gerenommeerde kunstenaars en jong talent
  • Het educatie project dat met experts werkt op het gebied van cultuurparticipatie en toegang tot cultuur voor iedereen, te ondersteunen
  • De implementatie mogelijk te maken van een diversiteits- en inclusiestrategie, als eerste culturele instelling die een 'diversiteit en inclusie'-adviseur heeft aangenomen.
  • Het beheer van Belgisch erfgoed: het Victor Horta-gebouw.

Identificeer zelf de doelstellingen die u wilt ondersteunen, en u helpt ons om de rest van ons verhaal te schrijven.

Volgende mogelijkheden worden aangeboden ter ondersteuning: het Paleis voor Schone Kunsten biedt u de mogelijkheid om een deel van uw eigendom na te laten of een schenking te doen die het culturele project voor toekomstige generaties zal bestendigen.

Singing Brussels

Donaties

U wilt graag een donatie doen?

Aqua Musica

Legaten

Met het 'duolegaat' steunt u op lange termijn de missie van het Paleis voor Schone Kunsten door een deel van uw vermogen aan het Paleis na te laten.

Contact

Wenst u meer informatie over onze filantropische initiatieven? Wij zijn er om u te begeleiden.
Neem nu contact met ons op en vertel ons over uw wensen: