‘KEITH HARING: STREET ART BOY - Ben Anthony’

5 Sept.'20
- 20:30

Momenteel is dit evenement volzet. Er zal ter plaatse een wachtlijst met registratie worden aangemaakt voor mensen die geen ticket meer hebben kunnen reserveren.

​​​​​​​

Als wereldwijde sensatie liet Keith Haring zich opmerken in de legendarische New Yorkse kunstscene van de jaren 80 en bracht hij een ware revolutie op gang in de popcultuur en schone kunsten. In deze fascinerende en aangrijpende film vertelt Keith Haring zelf zijn verhaal, aan de hand van tot nog toe onuitgegeven interviews met de kunstenaar die de verhaallijn in de film gestalte geven. Nooit eerder kregen filmmakers toegang tot de archieven van de Keith Haring Foundation. Het liet de makers van Street Art Boy toe de ongebreidelde creatieve energie in enkele van de meest herkenbare kunstwerken van de afgelopen 30 jaar op beeld vast te leggen.
​​​​​​​

Ben Anthony is een toonaangevend Brits regisseur en mocht voor zijn bejubelde werk al tal van prijzen in ontvangst nemen, waaronder 5 BAFTA Awards. Met zijn recentste documentairefilm Grenfell, over de noodlottige brand in de Grenfell Tower in 2017, die aan 72 mensen het leven kostte, sleepte hij de BAFTA voor beste regisseur van non-fictie in de wacht.

 

Alle evenementen worden covid-proof georganiseerd volgens het protocol voor de cultuursector. De evenementen zijn gratis mits registratie. 
​​​​​​​

Houd er rekening mee dat tickets die niet uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de vertoning opgehaald zijn, weer ter beschikking komen bij de ingang. Er zal een wachtlijst zijn voor mensen die zonder registratie op de avond zelf aanwezig zijn.

 

Een comfortabele deken of een kussen meenemen om warm te blijven wordt aangeraden. De avonden kunnen hier fris zijn. Door de huidige covid-19 situatie kunnen we dit helaas niet zelf verzorgen.


Op de dag van het event zelf kijken we of de huidige situatie en maatregelen het al dan niet toelaten het event te laten doorgaan. In geval van annulatie, wordt iedereen die ingeschreven is meteen verwittigd.

Praktisch

Locations

Esplanade

Baron Hortastraat

Taal

  • Engels

Dit evenement wordt covid-proof georganiseerd volgens het protocol voor de cultuursector. Het is gratis toegankelijk mits online reservatie. Bij regenweer voorzien we een indoor alternatief.​​​​​​​​​​​​​​