‘BOZAR Open Air 2020’

5 Sept. →
18 Okt.'20

Nazomeren met film, performance en drinks

Het Paleis voor Schone Kunsten is nu meer dan ooit klaar voor een heuse indian summer in open lucht. Vanaf 5 september is BOZAR Open Air toe aan haar derde editie waar gezelligheid, cultuur en op een veilige manier samen zijn hand in hand gaan. We nodigen CoucouBrussels uit om een guinguette te openen, waar je terecht kan om iets te drinken. Dit jaar breiden we af en toe uit naar het dakterras aan de Koningstraat, de kans om de stad met haar Koninklijk Paleis te aanschouwen zoals je haar nog nooit eerder zag. Pik gratis een openluchtfilm mee – onder meer de klassiekers Daens en Toto Le Héros staan op de affiche. Of woon een concertje, een dj-set, een performance of een workshop bij. Ontdek hieronder het volledige programma!

 

Alle evenementen worden covid-proof georganiseerd volgens het protocol voor de cultuursector. Raadpleeg onze COVID-maatregelen om BOZAR in alle veiligheid te bezoeken.

De evenementen zijn gratis mits registratie. 

Op de dag van het event zelf kijken we of de huidige situatie en maatregelen het al dan niet toelaten het event te laten doorgaan. In geval van annulatie, wordt iedereen die ingeschreven is meteen verwittigd.

Praktisch

Door de nieuwe gezondheidsmaatregelen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, sluiten we de guingette voor jullie veiligheid. ​​​​​​​