20

Deze tips en regels zorgen ervoor dat je bezoek vlot en comfortabel verloopt. 

1. Kom wat vroeger
We openen onze deuren al een uur voor de aanvang van een evenement. Zo kan je rustig en op veilige afstand van andere bezoekers je plaatsje opzoeken.

2. Check op voorhand je ingang
Opgelet! Het Paleis voor Schone Kunsten heeft nu 4 verschillende ingangen. Op je ticket staat jouw ingang aangeduid met een letter: A, B, C of D.

Tentoonstellingen: Ingang A 
Kamermuziekzaal en Studio: Ingang B 
Henry Le Boeuf Zaal: Ingang A (tot 29.10.2020)

3. Ingang = uitgang
Jouw ingang is ook je uitgang na het evenement. Om de veilige afstanden te kunnen garanderen voor iedereen laten we het publiek gefaseerd de zaal verlaten.

4. Vergeet je mondmasker niet
Het dragen van een mondmasker is te allen tijde verplicht in het hele gebouw, dus vóór, tijdens en na het concert of evenement voor alle bezoekers vanaf 12 jaar.

5. Je zitje is helemaal veilig
We hebben speciale zaalplannen opgesteld voor elk evenement. Zo garanderen we dat elk zitje de opgelegde afstandsregels respecteert.

6. Programmaboekjes gaan digitaal
Er zijn geen papieren concertprogramma’s te koop. Voor verschillende concerten zijn er wel gratis digitale programma’s, die je vanaf de dag van het concert kan raadplegen via de QR-codes op de schermen, of op de webpagina van het evenement. Elk programma bestaat in 2 versies: 1 om thuis te printen en 1 om te raadplegen tijdens het concert op je smartphone (low light version).

7. Geen vestiaire
De vestiaires zijn gesloten. Je kan je jas of paraplu uitzonderlijk mee de zaal innemen.

8. Extra toiletten
We hebben extra toiletfaciliteiten voorzien. Die hebben elk een kleur gekregen. Wil je weten welk toilet voor jou is voorzien? Check je ticket, waarop de kleur staat vermeld, of volg de signalisatie in de zaal.

9. Geen pauze
Alle evenementen verlopen zonder pauze.

10. Dranken en snacks
De bar, Café Victor en BOZAR RESTAURANT zijn tijdelijk gesloten.

11. Groepen
Groepsbezoeken (met of zonder gids) zijn enkel toegelaten op reservatie. Raadpleeg onze FAQ voor groepen voor meer informatie.