‘Jazz at Lincoln Center Orchestra & Wynton Marsalis’

10 Okt.'21

Vanwege een wijziging in het tourschema van het Jazz at Lincoln Center Orchestra wordt het concert in Bozar, dat oorspronkelijk gepland was voor 25 september om 17.00 uur en 20.30 uur, verplaatst naar één optreden op 10 oktober om 20.30 uur.

​​​​​​​We vragen je minstens 20 minuten op voorhand naar Bozar te komen om lange wachtrijen te vermijden bij het scannen van het Covid Safe Ticket.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​In maart 2020 trakteerden Wynton Marsalis en het Jazz at Lincoln Center Orchestra (JLCO) ons op een fantastisch concert. Niemand kon toen vermoeden dat dat het laatste concert in Bozar zou zijn, want vlak erna moest de hele cultuursector de deuren sluiten vanwege de coronacrisis. Meer dan één jaar na dat concert, dat door de gebeurtenissen zo’n grote symbolische waarde heeft gekregen, verwent het orkest uit New York je opnieuw op een concert. Het JLCO is al jaren een vaandeldrager voor de bigband en het bigbandrepertoire in de jazz. Zijn artistiek leider is waarschijnlijk nog bekender. De gelauwerde trompettist en componist Wynton Marsalis heeft al negen Grammy Awards en een Pullitzer Prize for Music in zijn prijzenkast. Dit spetterende muziekfeest mag je niet missen.​​​​​​​

Jazz at Lincoln Center Orchestra
Wynton Marsalis
artistieke directie

Praktisch

Location

Henry Le Boeufzaal

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Tarieven

Standard

54 - 46 - 34 - 28 -

-30

23 - 17 - 14 -

LISTENING_PLACE

12 -