‘KEIZERLIJKE STRAUSS’

17 Sep.'15
- 15:00

Al meer dan tien jaar bekoort het spektakel “Keizerlijke Strauss” met zijn symfonisch orkest, Weens ballet en muzikanten het publiek in de mooiste kastelen en theaters van het land.
De componist Johann Strauss heeft geen introductie nodig.

“Keizerlijke Strauss” herneemt zijn mooiste melodieën, van de “Keizerwals” tot “ An der schönen blazen Donau”, maar zet daarnaast de bekendste meesterwerken van de opera en het muzikale toneel in de kijker. “Strauss Imperial” is een totaalspektakel, uniek in zijn genre met een mix van muziek, zang en ballet.

Het Weense ballet en het orkest van 35 muzikanten zijn een constante factor in dit soort spektakels.

Minder voor de hand liggend en bijgevolg een ongelooflijke bijkomende troef zijn het fantastische decor, de weelderige kostuums van de dansers, de verlichting en last but not least, onze gasten.

Dit jaar zijn het drie echte “diva’s” die de pannen van het dak zullen spelen van de mooiste theaters van het land.

Eleonora Julik en Natallia Koval zijn de vedetten van het musical theater van Kharkov in Oekraïne en zijn zowel in hun thuisbasis Oekraïne als in Rusland echte sterren. Zangeressen, toneelspeelsters, danseressen, deze veelzijdige dames bezitten zelfs hun eigen fanclub!

Geen twijfel mogelijk dat ze eveneens het Belgische publiek zullen bekoren met hun repertoire waarin ze de mooiste melodieën van de opera en het muzikale toneel hernemen.

Elèna Lavrenova is onze derde Diva! Deze charismatische violiste van Bulgaarse afkomst zal jullie vol overgave en passie meeslepen met haar betoverende zigeunermelodieën…
Met de uitzonderlijke medewerking van Mikhaylo Markovich, solist van het Koor van het Rode Leger.

Een schitterend programma!

Meer info & video : www.classicall.be

Praktisch

Location

Henry Le Boeufzaal

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

null