Moussem Nomadisch Kunstencentrum

‘ Moussem Cities Teheran | Pouya Ehsaei Trio’

4 Feb.'23
- 20:30

In het kader van Moussem Cities Teheran kan je op één avond twee concerten van artiesten uit de nieuwe alternatieve scene in Iran aan het werk zien. In het eerste deel van de avond brengt producer Pouya Ehsaei experimentele elektronische muziek die bezwerend, vol uiteenlopende ritmes, korrelige texturen en diverse invloeden (jazz, breakbeat, techno, traditionele Iraanse muziek, ...) is. Ehsaei, die al werd bejubeld op de illustere podia van het Barbican Centre en de Royal Albert Hall, komt naar Bozar om een moment van sonische verkenning te delen met de improviserende klarinettiste Mona Matbou Riahi en de indrukwekkende pianiste-zangeres Golnar Shahyar.  

Mis ook niet de tweede act van de avond: Marjan Farsad.

▷▶︎▷ Wilt u uw plezier verdubbelen voor een heel klein prijsje?

Een combiticket waarmee u de twee concerten van de avond kunt bijwonen is te koop voor 30 euro, dat is een besparing van 12 euro!
Maak van de avond ook gebruik om Shekki Club te ontdekken: een gratis installatie waarin iedereen eigen muziek kan componeren met behulp van samples uit de traditionele en elektronische Iraanse muziek. Een avond boordevol muzikaal genot!

Pouya Eshaei
electronics
Mona Matbou
klarinet
Golnar Shahyar
piano , zang

Concerten

Tentoonstellingen

2 Feb. →
5 Maa.'23

Moussem Cities Teheran

Praktisch

Location

Studio

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Geluidsniveau

Niveau 3 ≤ 100 db. Gratis oordopjes.

Tarieven

Standaard

18 -

< 30 jaar

10 -

VT-kaart

10 -

EU Disability card

10 -