‘Next Generation, Please! Festival’

1 → 3
Mei'22

Change is in YOUR hands. Change is in YOUNG hands.

De jonge generatie zit niet stil. Bozar staat dit seizoen in het teken van beweging, en voor het festival Next Generation, Please! is dit niet anders. Het project geeft jongeren van 15 tot 26 jaar een stem door hen uit te nodigen hun zorgen over de toekomst en hun visie op de wereld te delen. Het festival is tot in de puntjes door jongeren uitgedacht en stelt elk jaar een reeks projecten voor die samen met kunstenaars en experten worden georganiseerd.

Voor deze 7e editie gingen ze aan de slag rond thema’s als klimaat, feminisme en technologie. Het resultaat? Een festival met performances, VR, muziek, installaties en video. Maak kennis met de creativiteit, het talent en inlevingsvermogen van deze jonge generatie, die vandaag volop meebouwt aan een meer rechtvaardige en solidaire wereld van morgen.

Praktisch

Location

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten

Ravensteinstraat 23 1000 Brussel

Publiek

Secundair Onderwijs

Volledig programma en tickets binnenkort beschikbaar.

Steun

  • Fédération Wallonie-Bruxelles
  • Federale Participatie en Investeringsmaatschappij
  • Stichting P&V Fondation
  • Mede gefinancierd door het Creative Europe programma van de Europese Unie als onderdeel van het internationale project “Alexandrië: (Re-)activatie van de gemeenschappelijke stedelijke verbeeldingen / Alexandria : (Re)activating Common Urban Imaginaries

In het kader van

  • Studiotopia