‘PARC’

8 Dec.'20
- 12:40

Collectif La Station

Het theatergezelschap La Station vertelt ons over Anke, Kania, Lars en Nicolaï, die zeezoogdieren trainen in een pretpark. Ze zijn getuige van een verschrikkelijk ongeval: hun overste Laora wordt tijdens een show opgepeuzeld door dé topattractie van het park: de orka Tatanka. De dramatische gebeurtenis sleurt hen mee in een onwezenlijk verhaal en doet hen stilstaan bij hun job als temmers van een ontembare kracht. Een nachtmerrie die bloedrood kleurt en naar chloor geurt. Een hedendaags theaterstuk geïnspireerd op Charles Burns, David Cronenberg en ... Free Willy. Een voorstelling die de interesses weerspiegelt van het theatergezelschap, dat gefascineerd is door de tegenstrijdigheden in de mens.

De stichtende leden van La Station genoten voornamelijk hun opleidingen aan de ESACT, de theaterschool van het Luikse conservatorium. Het viertal Cédric Coomans, Daniel Schmitz, Eléna Doratiotto en Sarah Hebborn stond voorheen al aan de wieg van Ivan (2012) en Gulfstream (2014), goed voor de Prijs van de Minister van Cultuur.

Theater

Onderwijs

Secundair Onderwijs

Hoger Onderwijs

2020-2021

Les Midis du Théâtre

Praktisch

Location

Studio

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Publiek

Onderwijs

Secundair Onderwijs

Hoger Onderwijs

Taal

  • Frans

Door de nieuwe maatregelen in verband met COVID-19 kan dit evenement jammer genoeg niet plaatsvinden. In samenspraak met haar partners zoekt BOZAR een nieuwe datum. Als je al een ticket voor dit evenement hebt gekocht, dan vind je hier alle nodige informatie