‘Sound & Vision - Ictus’

18 Feb.'22

Drie muzikanten van Ictus en één performer gidsen jouw leerlingen uit de eerste graad doorheen drie ongewone muzikale performances. De focus ligt op klank: van een tintelend gevoel dat begint op het achterhoofd en zich uitstrekt langs de nek en de rug, tot klank die brandt op het netvlies. Onder de deskundige begeleiding van professionele klankexperten ontvouwt zich een virtuele wandeling tussen hypergevoeligheid en synesthesie. Een deel van de voorstelling wordt met draadloze koptelefoons beluisterd, met klank extreem nabij, en ongelooflijk zacht.

Een online tool ontwikkeld in samenwerking met MATRIX (Centrum voor Nieuwe Muziek) zal ter beschikking van de leraren worden gesteld om het concert voor te bereiden.

Praktisch

Location

Terarken

Middelbaar onderwijs (1e graad)

Prijs: € 8 per leerling + 1 leerkracht gratis per 15 leerlingen

Duur: 1u

Voorzorgsmaatregelen & Reservatie
​​​​​​​Alle aangekondigde schoolactiviteiten zijn voorlopig bevestigd. Er kunnen echter wijzigingen optreden, waarvan we jullie op de hoogte brengen indien die zich voordoen. Je kan dus al reserveren maar de betaling zal pas later worden gevraagd, wanneer jouw bezoek volgens de sanitaire maatregelen is bevestigd.

Info: zie de pagina Onderwijs en de FAQ of contacteer ons via groups@bozar.be.