Patricia Kopatchinskaja

Let's Get Things Moving

Muziekseizoen '21 - '22

Eindelijk weer concerten! Opnieuw kunnen wij genieten van de stimulerende en verrijkende ervaring van een rechtstreekse uitwisseling tussen kunstenaars en publiek. Laat de muziek je verrassen, ontroeren en in beweging zetten tijdens het nieuwe muziekseizoen van Bozar boordevol grote namen en ontdekkingen.

“Do remember they can’t cancel the spring.” Schilder David Hockney verwoordt perfect wat iedereen met overtuiging voelt: sommige dingen zijn zo vitaal, dat ze nu eenmaal niet kunnen worden onderdrukt. Artistieke creatie in al haar vormen is zo’n element. Na een historisch lange periode van stilstand, waarin we het zonder deze broodnodige kracht moesten stellen, vormt het muziekseizoen 2021-2022 van Bozar als het ware een manifest. Want als de recente geschiedenis ons iets heeft geleerd, is het wel dat muziek vreugde en geluk brengt, en essentieel is voor onze individuele en collectieve ontplooiing.

Kunst bezit de kracht om jezelf te overstijgen. Kunstenaars sporen ons aan, openen nieuwe werelden, en helpen ons de maatschappij te ontcijferen en samen te (be)leven. Het Paleis voor Schone Kunsten verwelkomt je graag binnen zijn muren, binnen jouw muren, met een programma vol klinkende namen en nieuwe ontdekkingen, jong talent en gevestigde waarden. Muziek kan ons weer beroeren, ontroeren en in beweging zetten - over grenzen, stijlen en periodes heen.

Highlights

Vocale grandeur

Geraffineerde stemmen, grootse koren en tijdloze emoties

Branford Marsalis

De virtuozen

Magische musici, creatieve vernieuwers en spannende ontmoetingen

Concert durant Nuits sonores

Festivals

Intense muzikale reizen over meerdere dagen

De muziekprogrammering per genre

Formules

Voor het seizoen 2021-2022 nemen we het zekere voor het onzekere en vervangen we de abonnementen door de flexibele formules à la carte en Re-connect.


À la carte

Bekijk de volledige programmering en stel je concertreeks naar eigen smaak samen. Geniet daarbij van interessante kortingen vanaf 4, 8 of 16 verschillende concerten

De korting varieert naargelang het aantal tegelijk gekochte tickets:

  • 4 tot 7 concerten: 10 % korting
  • 8 tot 15 concerten: 15 % korting
  • vanaf 16 concerten: 20 % korting

Nieuw! Re-connect

Wat hebben we het gemist: samen met vrienden een concert bijwonen! Bozar wil jullie terug zo veel mogelijk samen laten genieten van deze inspirerende en emotionele momenten en stelt daarom de Re-connect formule voor. Het principe is eenvoudig: koop tegelijk meerdere tickets voor eenzelfde concert en beleef samen met je vrienden een fantastische ervaring bij Bozar.

  • Re-connect 4 tot 7 tickets: 10 % korting
  • Re-connect 8 tot 10 tickets: 15 % korting