Cantania (c) Beata Szparagowska

Steun ons

Stichtingen

Steunend op complementaire doelstellingen, gelijke waarden en een gedeelde zoektocht naar impact, zetten nationale en internationale stichtingen hun schouders onder onze projecten.

Gesterkt door de centrale artistieke missie, neemt Bozar een actieve rol op als katalysator van socioculturele verandering, diversiteit en  inclusie.

Door toonaangevende instellingen als Bozar te steunen, kunnen we onze banden met artiesten, specifieke gemeenschappen en grassroots-actoren aanhalen en versterken. Zo vergroten we onze slagkracht binnen gemeenschappen die cultuur als wapen aanwenden in de strijd tegen onverdraagzaamheid, en kunnen we bouwen aan een vertrouwen dat steunt op begrip voor de ander dat moet leiden tot meer sociale cohesie en welzijn binnen de samenleving.

Ons multidisciplinaire en dynamische platform, dat cultuur ziet als motor van integratie, dialoog en inclusie, moedigt de filantropische sector aan om projecten en evenementen in het Paleis voor Schone Kunsten te steunen, voor te stellen en te organiseren. 

Ons centrale uitgangspunt? Een positieve invloed hebben op het publiek, mensen en gemeenschappen inspireren, en positieve veranderingen op gang brengen. 

Contact