‘Heart & Soul’

11 Juli'21
- 17:30

Online debat: BE Side Lectures met Dorrie Wilson

Heart and Soul nodigt je uit voor een ontmoeting met Guilaine Kilouani. Ze zal het hebben over de geschiedenis, de zorg en de genezing van trauma's die door gemeenschappen van de Afrikaanse diaspora in Europa zijn ervaren. Deze bijeenkomst zal een gelegenheid zijn om na te denken over de verschillende wegen die leiden naar veerkracht voor mensen van de Afrikaanse diaspora die in Europa wonen.

Deelnemers : Guilaine Kinouani & Dorrie Wilson  
Guilaine Kinouani is de directeur en oprichter van Race Reflections, en auteur van het nieuwe boek Living While Black: The Essential Guide to Overcoming Racial Trauma. Ze is psycholoog en clinicus en houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met vraagstukken op het gebied van gelijkheid en rechtvaardigheid in gemeenschapsontwikkeling, onderzoek, management, organisatieadvies, opleiding en psychotherapie. Je kan haar boek Living While Black: The Essential Guide to Overcoming Racial Trauma kopen in de Bozar Bookshop.

Maatschappij & actualiteit

Performance

Art Talk

Met kinderen en jongeren

9 → 11
Juli'21

Afropolitan Weekend

2020-2021

BE Side Lectures met Dorrie Wilson

Praktisch

Location

Online

Taal

  • Engels

In verband met COVID-19 kan dit evenement jammer genoeg niet plaatsvinden. Het debat zal online plaatsvinden en wordt uitgezonden op 16 juli om 11:00 op onze website en ons YouTube-kanaal. ​​​​​​​