‘Je n'ai rien à dire’

26 Jan.'21
- 12:40

Ras el Hanout

Ras El Hanout is een theatergezelschap uit Sint-Jans-Molenbeek dat al tien jaar geëngageerd burgerschap promoot met het oog op solidariteit en interculturele dialoog. De originele voorstellingen van het gezelschap vormen de media bij uitstek om een breed publiek te bereiken en samen te brengen rond de realiteit die ze delen en de realiteit die hen verdeelt.

Het nieuwe stuk van Salim Haouch, Ma Andi Mangoul - Je n'ai rien à dire - Ik heb niets te zeggen, werpt net als zijn voorgaande creaties een humoristische blik op serieuze onderwerpen. Het stuk is geïnspireerd op de herinneringen die Salims vader neerpende over een Belgisch-Marokkaans uitwisselingsprogramma voor agenten aan het einde van de jaren 80, dat de culturele banden tussen de ordehandhavers en minderheden in België moest versterken. In een heus huzarenstuk kruipt Salim in de huid van zijn jonge vader, maar vertolkt hij ook andere personages, terwijl hij een boodschap van optimisme en menselijkheid uitdraagt.

Mohamed Allouchi
regie
Naïm BADDICH
artistiek adviseur

Theater

Onderwijs

Secundair Onderwijs

Hoger Onderwijs

2020-2021

Les Midis du Théâtre

Praktisch

Location

Studio

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Publiek

Onderwijs

Secundair Onderwijs

Hoger Onderwijs

Taal

  • Frans

Prijs: € 8

Schoolgroepen: € 6 per leerling/student. Beperkte capaciteit, vooraf te boeken via het aanvraagformulier. Contact: groups@bozar.be. 

 

Alle evenementen worden covid-proof georganiseerd volgens het protocol voor de cultuursector. Raadpleeg onze COVID-maatregelen om BOZAR in alle veiligheid te bezoeken.

Ontmoetingen met de artiesten aan het einde van de theatervoorstellingen worden tijdelijk opgeschort.