‘Slam performance 'On ne s'excuse de rien' & DJ/VJ performance 'Couleurs sonores & visuelles'’

10 Juli'21
- 20:00

20:00 - 21:00 On ne s’excuse de rien - Carte blanche voor Lisette Lombé en gasten

De poëtische adem van L-Slam laat niemand onberoerd. Een bonte groep vrouwen brengt op het podium een origineel, krachtig en organisch optreden: slammers, een verhalenvertelster, performers, een zangeres, een dj, een danseres ... 
Het collectief L-SLAM werd opgericht door de veelvuldig gelauwerde Belgische schrijfster en slammer Lisette Lombé. Het bouwt bruggen tussen de artistieke wereld en het verenigingsleven en gaat volop voor emancipatie.
Lisette Lombé is een veelzijdige artieste. Ze werd uitgeroepen tot ereburger van de stad Luik voor haar werk als kunstactiviste en ambassadrice van de slam. In 2019 ontving ze een Golden Afro Artistic Award voor haar roman Vénus Poética, en in 2020 won ze de Prix Grenades/RTBF voor haar bundel Brûler brûler brûler.

Met:  Lisette Lombé, Ria Carbonez, Marie Darah, Duo (Virginie OnvohAmadou Farida), Julie Lombé, Rokia Bamba, Mulakozè, Farah Youssouf, Marie-Paule Mugeni, Christelle Niyotwizera en Nadine Baboy.

 

21:00 -22: 00 Couleurs sonores & visuelles - performance van MANDJi 

Deze performance verenigt de zonnige groove en stem van zangeres Sarah Carlier, de geluidscreaties van DJ Rokia Bamba en de visuele producties va​​​​​​​n VJ BenRichard. Drie artiesten worden door de vereniging MANDJi en Nicole Letuppe samengebracht voor een show die barst van beeld en geluid. 

Podiumkunsten

Concerten

Films

Lezingen & Debatten

Maatschappij & actualiteit

Performance

Art Talk

Met kinderen en jongeren

9 → 11
Juli'21

Afropolitan Weekend

Praktisch

Location

Henry Le Boeufzaal

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Geluidsniveau

Niveau 3 ≤ 100 db. Gratis oordopjes.

Tarieven

Standard

10 -

Partners