Gepubliceerd op

Gratis tentoonstellingen op 21 juli

Ter gelegenheid van de Nationale Feestdag kan je alle tentoonstellingen bij Bozar gratis bezoeken.

Op 21 juli openen we onze deuren en nodigen we jullie uit om onze tentoonstellingen vrij te bezoeken, waaronder de tentoonstelling Vivian Maier. Het Zelfportret en zijn Dubbel. Het is je laatste kans om de fascinerende beelden van de Amerikaanse straatfotograaf te zien vóór de zomersluiting. Het is ook de laatste gelegenheid om je onder te dompelen in de Project Paleis-expo, die het honderdjarig bestaan van het Paleis voor Schone Kunsten in de verf zet.

Om 15u geeft de Belgische kunstenares Els Dietvorst je een persoonlijke rondleiding in haar expo This is what you came for - een rondleiding die je ook naar het expoluik in de CENTRALE for Contemporary Art brengt in de benedenstad.

Een ander cadeau op deze Nationale Feestdag is een exclusieve preview van de Mies van der Rohe Awards tentoonstelling, de enige dag dat ze open zal zijn voor het publiek voor de zomersluiting. Maak van deze gelegenheid gebruik want de officiële opening van deze expo - een  eerbetoon aan architectonische uitmuntendheid - vindt pas plaats op 16 augustus, wanneer Bozar opnieuw de deuren opent.

Kun je er niet bij zijn? Dan komt Bozar naar je toe! Het traditionele preludeconcert op 20 juli bij Bozar van het Belgian National Orchestra, met als solist violiste Stella Chen, laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd 2019, is op 21 juli te bekijken om 14u op één.