Gepubliceerd op

Oproep tot inzending: Kleine Amal heeft 10 000 brieven van jongeren over de hele wereld nodig

De kleine Amal is van plan om tijdens haar bezoek aan Brussel op 6 en 7 oktober 2021 10 000 brieven te bezorgen aan het Europees Parlement in Brussel, en ze heeft jullie hulp nodig! Elke jongere kan meedoen en samen met zijn vrienden, familie, klas van de lagere of middelbare school een brief schrijven.

Elke brief zal geschreven worden door een jongere die geantwoord heeft op één grote vraag: wat zou je willen dat je kon veranderen in de wereld voor kinderen zoals jij en kleine Amal?

Je brief kan lang of kort zijn, ingewikkeld of eenvoudig en in elke taal die je spreekt. Het enige wat telt, is dat je boodschap uit het hart komt.

             

Stuur je brief vóór 1 oktober 2021 naar:

Amal

Théâtre National Wallonie-Bruxelles

Emile Jacqmainlaan 111-115 

1000 Brussel - België

Of via e-mail naar hello@goodchance.org.uk.

 

Tegen woensdag 6 oktober hopen we dat kleine Amal, de Munt, Théâtre National Wallonie-Bruxelles, BxlRefugees, Good Chance, Chaire Mahmoud Darwich en Bozar een berg brieven aan het Europees Parlement in Brussel zullen bezorgen tijdens een evenement dat de stemmen van kinderen uit de hele wereld viert!

 

Activiteiten- en educatief pakket

Wil je meer weten over The Walk of met je leerlingen of een groep jongeren verschillende thema's zoals migratie en klimaat bespreken? Download dan hier online het educatiepakket speciaal ontwikkeld voor jongeren van 5 tot 16 jaar (Nederlandse versie binnenkort beschikbaar!).

Meer info over de activiteiten rond The Walk in Brussel en onze speciale programma's voor docenten en studenten.

 

.