03

BOZAR TICKETS (ter plaatse en telefonisch) is gesloten tot 5 april.

Je kan mailen naar tickets@bozar.be

We danken je voor je geduld.

 

TENTOONSTELLINGEN

Dinsdag — zondag: 10:00 — 18:00
Donderdag: 10:00 — 21:00 

CONCERTEN, VOORSTELLINGEN, DEBATTEN, THEATERSTUKKEN, PERFORMANCES, LEZINGEN, …

’s Avonds en op maandag is het Paleis voor Schone Kunsten ook geopend voor de concerten, voorstellingen, debatten, performances of lezingen die op die dag plaatsvinden. De juiste datum en uurregeling vind je op de pagina van elke voorstelling.

Lockers

BOZAR biedt kleine en grote lockers aan waarin je gratis mantels en tassen kan opbergen. Waardevolle voorwerpen hoger dan 85 cm en breder dan 48 cm passen er niet in, en kan je best onderbrengen in de lockers van Brussel-Centraal, op 5 minuten van het Paleis voor Schone Kunsten.

BOZAR TICKETS

BOZAR TICKETS vind je recht tegenover het Paleis voor Schone Kunsten, aan de ingang van de Ravensteingalerij.

Dinsdag — zondag: 10:00 — 18:00
Op donderdag tot 20:30 voor de nocturnes van de tentoonstellingen en één uur voor elke voorstelling, ook op zondag en maandag.

CALLCENTER

+32 (0)2 507 82 00
Dinsdag — vrijdag: 11:00 — 19:00  
Zaterdag: 13:00 — 19:00
Gesloten op feestdagen.

 

TIP: KOM OP TIJD

Voor jouw veiligheid en comfort zijn jassen en tassen niet toegelaten in het Paleis voor Schone Kunsten. Je kan ze gratis achterlaten in onze vestiaires. Hiervoor moet je soms even wachten, daarom vragen we je op tijd te komen zodat onze voorstellingen stipt kunnen starten. Voor bepaalde evenementen kunnen extra veiligheidsmaatregelen ingevoerd worden. Alvast bedankt!