26

De tentoonstellingen zijn tot en met 31 december gesloten omwille van de huidige gezondheidsmaatregelen. Wie een ticket heeft, vindt op deze pagina alle nodige informatie. Het blijft mogelijk om een reservering te maken voor een rondleiding vanaf 2 januari 2021 of voor een online « Guides on Screen » rondleiding. Zorg goed voor jezelf, je familie en vrienden.
 

Om optimaal te genieten van de tentoonstellingen in BOZAR ben je hier aan het goede adres! Wij hebben een boeiende rondleiding samengesteld die je kennis aanscherpt en van je bezoek een onvergetelijke ervaring maakt. In de aanloop naar nieuwe tentoonstellingen geven de curatoren een specifieke opleiding aan onze gidsen. Zij maken je wegwijs in de interpretatie van kunst en moedigen je aan om de werken vanuit een originele invalshoek te bekijken. Daarnaast wordt de rondleiding ook afgestemd op de specifieke wensen van de bezoekers. Ons gidsenteam speelt zo goed mogelijk in op de bijzondere verwachtingen en vragen van de deelnemers aan de rondleiding.

Groepen zonder gids plannen we ook in, volgens de beschikbaarheid in de zalen. Op deze manier proberen we het comfort van elke bezoeker te garanderen.