02

Vanaf 1 juli zijn de fysieke rondleidingen in de expo van Keith Haring weer toegelaten. Voor de veiligheid van de bezoekers en het personeel kan de rondleiding slechts doorgaan met max. 10 deelnemers. Het dragen van een mondmasker is verplicht en de gids zal ook zijn veiligheidsmaatregelen nemen. Rondleidingen zijn enkel mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 12 uur, het laatste vertrek is om 16.30 uur.

GUIDES ON SCREEN EXPERIENCE – Keith Haring
Omdat geleide bezoeken met gids nog niet mogelijk zijn, bedacht BOZAR een origineel alternatief: Guides on Screen. Via een online videoplatform gaan onze gidsen virtueel aan de slag om jou en jouw collega’s, vrienden, familie … een interactieve rondleiding langs de hoogtepunten van de Keith Haring tentoonstelling aan te bieden. Als verantwoordelijke van je groep kan je op voorhand overleggen met onze gids om de accenten van jouw tour te kiezen. De gepersonaliseerde virtual tour kan in tijden van physical distancing het groepsgevoel opnieuw aanwakkeren. De opzet is dan ook een creatief spel van vraag en antwoord tussen de groep en de gids, via beeld- en videomateriaal en zaalzichten van de tentoonstelling. Bovendien help je onze gidsen die momenteel geen werk hebben, er een heel eind mee vooruit. Het enige wat je nodig hebt is een computer of tablet, geluid en een camera!

Wat houdt Guides on Screen praktisch in?

  • Via een online videoplatform
  • Max. 25 personen
  • €70 per groep in de week - €80 per groep tijdens een nocturne (vanaf 17u30) of in het weekend
  • Na reservatie krijg je een praktische handleiding toegestuurd via e-mail
  • Duur: 60 minuten

Reserveer jouw Guide on screen via groups@bozar.be of  +32 2 507 83 36

Tot slot zijn wij volop bezig met terugbetalingen voor groepen die reeds een klassieke rondleiding met gids hadden gereserveerd. We danken jullie voor jullie begrip en geduld.