Geannuleerde concerten en evenementen

Naar aanleiding van de maatregelen die de autoriteiten hebben genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert het Paleis voor Schone Kunsten alle concerten en andere voorstellingen.

Wat gebeurt er met je ticket(s)?

De waarde van je ticket (gratis tickets niet inbegrepen)  wordt omgeruild in een Bozar krediet dat je tot en met juni 2022 kan gebruiken voor Bozar evenementen.

Als je één of verschillende concertabonnementen hebt gekocht voor het seizoen 20-21, krijg je bij aankoop van je nieuwe Bozar-concerten 10% extra korting.

Als je tickets hebt gekocht voor een evenement dat uitgesteld is, contacteren we je van zodra we een nieuwe datum gevonden hebben. Met je Bozar krediet kan je dan een nieuw ticket kopen voor het evenement op die nieuwe datum. Dit Bozar krediet zal je zo snel mogelijk worden toegestuurd.

Wenst je je Bozar krediet deels of in zijn geheel te schenken om ons te steunen? Stuur dan een mail naar tickets@bozar.be, met vermelding van 'DONATIE', je naam en familienaamnaam en het bedrag dat je wenst te doneren.

Gezien het grote aantal betrokken klanten willen wij je alvast bedanken voor jouw geduld en begrip.

Groepen die een geleid bezoek voor deze periode hadden geboekt, worden zo snel mogelijk geïnformeerd via mail. Raadpleeg deze pagina voor meer informatie rond een bezoek aan onze tentoonstellingen in alle veiligheid.

Bij meer vragen kan je ons altijd contacteren via tickets@bozar.be