20

Op het snijpunt van wetenschap, technologie en kunst (STARTS) bloeit de innovatie die nodig is om de sociale, ecologische en economische uitdagingen aan te pakken waar Europa voor staat.
​​​​​​​

De STARTS Prize van Ars Electronica, in samenwerking met BOZAR en de Waag, is een initiatief van de Europese Commissie. In dit opzicht speelt kunst een katalyserende rol, door wetenschappelijke en technologische kennis te verspreiden onder het grote publiek. De prijs bekroont innovatieve projecten: enerzijds een kunstwerk dat het beeld van technologie beïnvloedt, en anderzijds een creatie die vernieuwende samenwerkingsvormen tussen de privésector en de culturele wereld combineert.

Onze tentoonstelling toont de winnaars. De winnaars van de Starts Prize '21 worden in de lente van 2021 bekendgemaaktMeer info.

Wist je dat?

  • Design by Decay, Decay by Design / Andrea Ling (CA)  Credit: tom mesic

    Ben jij de eerste Belgische laureaat van de STARTS Prize 2021?

    De prestigieuze STARTS Prize lanceerde recent een nieuwe oproep in het kader van de wedstrijd van 2021. De deadline voor inzendingen was oorspronkelijk 3 maart 2021, maar werd verlengd tot 15 maart. BOZAR wijdt dit najaar een tentoonstelling aan de winnaars.

    lees meer
    — gepubliceerd op

Voorbij