Bozar play with Raveel

Gepubliceerd op

Roger Raveel, een kleurrijke tentoonstelling op maat van kinderen en jongeren

Onze retrospectieve in het teken van Roger Raveel, de grootste Belgische naoorlogse schilder, is de ideale tentoonstelling voor verschillende generaties om samen een leuk moment te beleven. Om kinderen, klein én groot, volop van hun bezoek te laten genieten, kan je onze nieuwe bezoekersgids voor alle leeftijden raadplegen.

Naast onze gebruikelijke bezoekersgids voor volwassenen, hebben we ook een specifieke gids ontwikkeld met tips en leuke activiteiten voor jong en oud. De gids nodigt je uit om met een open blik te kijken en kunst te ontdekken met de allerkleinsten, tijdens een plezierig en fascinerend bezoek vol spelletjes en besprekingen. Download de gids op je smartphone of druk hem thuis af in de aanloop naar je bezoek.

Klaar? Veel plezier!

Ga onze challenge aan: deel jouw foto van je mooiste 'tableau vivant' (zoals toegelicht in de bezoekersgids, naar het voorbeeld hierboven) met de hashtag #expoRogerRaveel.

Ter herinnering: de tentoonstelling is gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar. Personen tot 30 jaar genieten 50 % korting op hun toegangsticket. Twijfel dus niet langer...

We wensen je alvast een fijn en verrassend bezoek!