20

Online
De volle prijs en de verlaagde standaardprijs van de tickets vind je op de pagina van het evenement in kwestie. Om online tickets te bestellen, klik je eerst op “Tickets”.

Daarnaast bieden we aan onze verschillende publieksgroepen nog andere kortingen aan. Als je aan de voorwaarden voldoet, bestel dan je voordeeltickets telefonisch of bij BOZAR TICKETS.

Print@home: gratis
Verzendingskosten: € 2 / € 6,20 per aangetekend schrijven

Telefonisch
+32 (0)2 507 82 00
Dinsdag - vrijdag: 11:00 - 19:00 
Zaterdag: 13:00 - 19:00

Betaling: met kredietkaart of per overschrijving op rekening:
BE17 6790 0011 8521
BIC : PCHQBEBB

Bij BOZAR TICKETS
Ravensteinstraat 16, 1000 Brussel
Dinsdag - zondag: 10:00 - 18:00 
Op donderdag tot 20:30 voor de nocturnes van de tentoonstellingen en één uur voor elke voorstelling, ook op maandag.

AFHALEN VAN TICKETS

Niet-betaalde tickets kan je afhalen aan het verkooppunt van de betreffende voorstelling. Voor voorstellingen in het Paleis voor Schone Kunsten kan je terecht bij BOZAR TICKETS, Ravensteinstraat 16.

Betaalde tickets voor voorstellingen die plaatsvinden in de Grote Zaal Henry Le Bœuf kan je afhalen bij BOZAR TICKETS. Betaalde tickets voor voorstellingen in andere zalen kan je ter plaatse afhalen aan de onthaaldesk, die 1 uur voor de voorstelling opengaat.

ZaalPlan

De zaalplannen hieronder tonen de standaard opstelling. Opgelet: de indeling in categorieën kan bij sommige concerten of voorstellingen verschillen, met name als ze door externe producers georganiseerd worden.

Zaal M pdf 
Zaal Studio pdf 
Henry Leboeufzaal pdf


Raadpleeg onze algemene verkoopsvoorwaarden

Uittreksel uit onze verkoopvoorwaarden en de gewoonten van het huis (seizoen 2018-2019)

 

BOZAR vestigt er je aandacht op dat toegangstickets voor bepaalde voorstellingen worden doorverkocht door derden of door bedrijven zonder enige band met BOZAR, en dit aan opvallend hogere prijzen.